Salutació de l'Alcalde

Benvolgudes i benvolguts,  

Situat en el centre del Lluçanès i rodejat de bonics paisatges, Perafita és un lloc acollidor i tranquil que mica en mica es va obrint pas en el món de l’agroturisme. Això fa que ens visitin persones d’orígens i països molt diversos, i desitgem que aquesta web sigui una eina útil tant per ells com, per suposat, pels propis perafitencs i perafitenques.  
A més de poder fer gestions en línia a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, en aquest web hi trobareu informació dels principals llocs d’interès així com dels comerços, establiments i associacions de tot tipus que hi ha en el nostre municipi i que en un moment o altre pugueu necessitar.  

La publicació d’anuncis i de notícies relacionades amb les activitats del municipi, així com la possibilitat d’accedir al Full de Perafita en format digital, són altres de les novetats que el web ens permetrà posar en marxa. Veureu que no oblidem tampoc la nostra història i el ric patrimoni natural i cultural que ens envolta, de manera que hi trobareu enllaços per poder-ne saber més.  

Desitgem que aquest portal electrònic us sigui d’utilitat per sentir-vos més ben informats, per connectar més fàcilment amb l’Ajuntament i simplificar les gestions, així com per conèixer millor el nostre poble i la seva gent.  

Agraïm a totes les persones que d’una forma o altre ens han ajudat a millorar-lo, i restem a la vostra disposició per si en alguna cosa us podem ajudar.  

Cordialment,  
Ramon Casals i Costa 
Alcalde de Perafita 

Darrera actualització: 17.09.2018 | 16:23
Darrera actualització: 17.09.2018 | 16:23