Notícies

Pàgina 2 de 2
 • CartellActe 27 d'abril de 2018 Presentació del nou escut de Perafita

  El proper 5 de maig a les 12 del migdia presentarem el nou escut de Perafita. Ho farem amb la presència d'Armand de Fluvià, expert en heràldica de la Generalitat de Cataluny. El prestigiós coneixedor durà a terme la xerrada "L'escut de Perafita i l'heràldica del Lluçanès". L'acte es celebrarà al Niu.

 • Calendari XII Campionat de Bitlles Catalanes 27 d'abril de 2018 Inscripcions obertes pel XII Campionat de bitlles catalanes al Lluçanès

  Tot apunt pel  XII Campionat de Bitlles Catalanes al Lluçanès, enguany començarà  el proper 12 de maig a Sant Feliu Sasserra i finalitzarà el 29 de juliol a Sant Bartomeu del Grau  on es farà l’entrega de premis pels tres primers equips classificats. Aquest any consta de 9 jornades que s’organitzaran a diferents pobles del Lluçanès.

  El període d’inscripció finalitzarà el 4 de maig i es pot fer la inscripció als Ajuntaments del Lluçanès o al Consorci del Lluçanès, cada participant ha de pagar 4€ ( obsequi per a tots els participants).

 • Escut de Perafita 12 de març de 2018 Governació dóna llum verda al nou escut de Perafita

  L'Ajuntament va assumir com a escut el model que incorpora una fita, senyal parlant, i dues claus passades en sautor, senyal més antic del poble, que simbolitza els atributs de Sant Pere, patró de l'església parroquial

 • Entrega Logo Sant Tomàs 27 de novembre de 2017 Sant Tomàs agraeix la col·laboració del poble

  El passat 15 de novembre, un membre de l'Associació Sant Tomàs va fer entrega d’una peça commemorativa del seu 50è aniversari, a Ramon Casals, alcalde del municipi.

Pàgina 2 de 2
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40